Cookie Politik

 

Ved at benytte denne hjemmeside, www.damino.com, accepterer du, at vi bruger cookies.

 

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

 

Biofiber Damino

Staushedevejen 10

6621 Vejen

CVR-nr.: 87824616

 

Email:sales@damino.com

Tlf.: +45 75 555 777

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part.

Klassificeringen afhænger af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

 

Deklaration af brug af cookies på www.damino.com. 

Formål med brug af cookies på websitet:

  • Teknisk funktionalitet (1. part og 3. part)
  • Trafikmåling (1. part og 3. part)
  • Annonceafvikling - frekvens, brugermåling o.lign.  (ingen)
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering (ingen)


Cookies brugt på www.Damino.com

Google Analytics (trafikmåling)

www.damino.com anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Cookies sletter sig selv efter noget tid, men de fornyes efter hvert besøg. 

 

Sletning af cookies

Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Blokering af cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Brug af personoplysninger

Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse m.v.

 

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på ovenstående kontaktinfo. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

 

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Biofiber-Damino A/S lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Læs mere om Damino.com’s persondatapolitik