Om Biofiber-Damino

 

Biofiber Damino A/S udvikler, producerer og sælger non-medicated fodermidler.

 

Vi er en af de få virksomheder, der lægger vægt på at udvikle produkter, der får økonomi, trivsel og forbrugerkravene til at gå op i en højere enhed.

 

Med mere end 35 års viden og ekspertise inden for udvikling af non-medicated diætiske fodermidler, er vi verdensledende inden for vores område, og vi arbejder fortsat på at øge udviklingen af dette område.

 

Med vores ekspertise og kontinuerlige udvikling gør vi vores bedste, for at yde et effektivt bidrag til at optimere brugen af naturlige, biologisk aktive råvarer i den moderne intensive husdyrproduktion. Ingen af vores produkter indeholder antibiotika, hormoner eller andre former for medikamenter. Læs mere under bæredygtighed.

 

Derudover arbejder vi aktivt for at fremstille produkter, der er lette at bruge og som optimere vitaliteten i stalden.

 

Vi har et produktionsværk med en moderne maskinpark, der giver de bedste forudsætninger for behandlingen af råvarer og vi har stor erfaring med at producere produkter til farma- og levnedsmiddelindustrien.

 

Derudover har vi en stor ekspertise inden for kontraktarbejde, hvor vi bl.a. kan tilbyde tørring og pulverfremstilling. Vi har særlig stor viden, når det gælder komplicerede produkter. Læs mere her.