Persondatapolitik

 

Formål

Formålet med Biofiber-Daminos persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

Det er Biofiber-Damino’s målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

 

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information. Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

 

Du vil selv kunne indtaste supplerende oplysninger. Dette er ikke obligatoriske oplysninger, men alene oplysninger, der optimerer den ydelse vi leverer til dig.

 

Hvem videregiver Biofiber-Damino personoplysninger til?

Biofiber Damino videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

 

Hvordan indsamler Biofiber Damino personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med bestilling af tilbud, oplysninger eller tjenesteydelser på hjemmesiden, anvender hjemmesiden cookies.

Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie. Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil.

 

Læs mere om cookies på damino.com.

 

For hvert besøg på / - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - opbygger vi logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades, m.m.  Anvendelse af logstatistik sker med det formål, at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistikker er anonymiserede.

 

Logstatistik bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at måle effektivitet af tjenester

 

Sikkerhed

Biofiber-Damino har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger. Biofiber-Damino opbevarer og transmitterer personoplysninger krypteret hvor det er muligt. Alle persondata er derudover beskyttet bag firewall.

 

Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra vores.

 

Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som kunde hos Biofiber-Damino har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven - henvendelse i forbindelse hermed rettes til Biofiber-Damino via e-mail: sales@damino.com eller telefon: +45 75 555 777.

 

Kontakt Biofiber-Damino

Har du spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til Biofiber Damino i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

 

BIOFIBER-DAMINO A/S 

Staushedevejen 10 

DK-6621 Gesten

 

Tlf.: +45 75 555 777

Email: sales@damino.com

 

Ændring af Persondatapolitikken

Biofiber Damino forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.