Udvikling og erfaring

 

Biofiber Damino vil altid være foran i bestræbelserne på at hjælpe landbruget med at optimere sin produktion. Vi fokuserer på produktivitet, vitalitet og sundhed og vil hermed være med til at skabe merværdi for landmændene.

 

Hele vores virksomhed er baseret på innovation, udvikling og erfaring. Vores team af medarbejdere er sammensat af nysgerrige og videbegærlige folk, med relevante baggrunde inden for bl.a. biokemi og avancerede fremstillingsprocesser.

 

Vi har altid fokus på den nyeste viden og know-how og kombinerer denne med vores mangeårige erfaring for at give dig det optimale udbytte af vores produkter. Det giver dig mulighed for at optimere din produktion.

 

Vi har vores egen udviklingsafdeling og samarbejder derudover med eksterne eksperter og universiteter for at fremme mulighederne for brug af non-medicated products ®

 

Alle produkterne testes på vitale markeder, så vi sikrer jer, at de virker under forskellige produktionssystemer og klimaforhold. Først derefter kommer de ud til jer.

 

Vi tester løbende alle vore produkter med formålet om at øge sundhed og tilvækst og sikre god produktøkonomi for dig. Vi stræber efter kvalitet på alle niveauer og derfor er vi både ISO 22000 og GMP+ certificerede.

 

Vores mål er at producere værdiskabende løsninger til dig. Målet holdes altid for øje og opnås gennem troværdigt ambitiøst arbejde.